Τεράστια Επιτυχία για τον Χάρη Παπαργυρίου από τα Βάγια- Από την Πολυτεχνική Πατρών στο Berkeley!!!

Τεράστια Επιτυχία: Από την Πολυτεχνική Πατρών στο Berkeley.

Ο Χάρης Παπαργυρίου, προερχόμενος από τα Βάγια Βοιωτίας σημείωσε σημαντική διάκριση καθώς έγινε δεκτός με πλήρη υποτροφία στο University of California, Berkeley. Πρόκειται μάλιστα για τον μοναδικό Ευρωπαίο που θα συμμετέχει στο διδακτορικό πρόγραμμα του τμήματος Χημικής και Βιομοριακής Μηχανικής του κορυφαίου Αμερικάνικου πανεπιστημίου.

Η αίτησή του ξεχώρισε μέσα στον πολυπληθή αριθμό που στέλνονται ετησίως στο εν λόγω τμήμα από υποψηφίους από όλη την υφήλιο. Αξιοσημείωτο είναι ακόμη το γεγονός πως η υποτροφία του προσφέρθηκε πριν να αποφοιτήσει από τους Χημικούς Μηχανικούς της Πολυτεχνικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

                Στα 22 του έτη, οι επιδόσεις του τον έχουν κάνει αποδέκτη πλήθους αριστείων και το βιογραφικό του αναμένεται να εμπλουτιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι με το δίπλωμα Χημικού Μηχανικού στο οποίο ο μέσος όρος τείνει στο 9.7/10.0. Από τη μεριά του ο φοιτητής αισθάνεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να κυνηγήσει τα όνειρά του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο φοιτητής θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς του για τη στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της απαιτητικής διαδικασίας των αιτήσεων για διδακτορικές σπουδές και τους καθηγητές του για την καθοδήγηση, τις πολύτιμες συμβουλές και την εμπιστοσύνη που καταθέσανε στο πρόσωπό του, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά του με τις συστατικές επιστολές τους.

Η ομάδα του permissos.gr,εύχεται θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και στον Χάρη Παπαργυρίου καθώς μετά από μεγάλες προσπάθειες και υπομονή οι κόποι του ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγχαρητήρια Χάρη και καλή επιτυχία στο δρόμο που θα ακολουθήσεις!

Σχετικά